Våra märken

Classic US Cars

ALLTID STEGET FÖRE NÄR DET GÄLLER ATT SLÄPA EFTER

Berättelsen om Fogelsta börjar 1934 i det lilla stationssamhället Fågelsta i Östergötland. Här startade bröderna Fransson en liten firma som tillverkade vagnar och kärror. Snart visade det sig att intresset för deras vagnar var stort, och undan för undan hittade man nya transportproblem att lösa. De mångsidiga släpvagnarna blev med tiden rikskända Fogelsta är Sveriges största släpvagnsmärke och en del av Brenderup Group, som i sin tur är Sveriges största släpvagnstillverkare. Och storleken har faktiskt betydelse. Den garanterar en hög kvalitet, trygg service och tillgång till reservdelar. Det kan ju vara skönt att veta innan man drar iväg.

Du kan läsa mer på Fogelstas hemsida nedan:

Om ATV Sweden

ATV Sweden är ett fullserviceföretag främst inom fyrhjulingar, men även inom moped och motorcyklar. Företaget ingår i Silverstonegruppen som ett helägt dotterbolag. Verksamheten är förlagd till Ljungby i Småland, där vi har vårt lager på 11.000 kvadratmeter för såväl produkter som reservdelar.

ATV Sweden började importera fyrhjulingar från Asien redan år 2000, och var även först med att sälja vägregistrerade fyrhjulingar i Sverige. ATV Sweden är idag störst på fyrhjulingar i Sverige och jobbar stenhårt på att fortsatt vara en av de största importörena av fyrhjulingar i Skandinavien.

ATV Sweden har agenturen för ett flertal atv-märken bland annat CF MOTO, SMC, CECTEK & ACCESS MOTOR. Företaget lagerhåller alltid minst 1000 st maskiner samt över 30.000 st olika reservdelar.

Vår ambition är att ha det bästa återförsäljarnätverket i respektive land. Vi bygger upp långsiktiga relationer med våra återförsäljare och leverantörer, vi skall verka under många år framöver och är därför noggranna i vårt urval av leverantörer och återförsäljare.

Läs mer på ATV Sweden nedan:

Classic US Cars

Vi importerar klassiska USA bilar och kan hjälpa till med import av din USA bil om du själv har hittat en bil som du vill ta hem från USA eller Canada .

Vi sköter hela arbetet tills din bil står hemma på din gård, fråga oss gärna om du vill ha hjälp!